ACB

Marc Gasol oficialitza la seva retirada

Ja és oficial, Marc Gasol, president i fins el curs passat jugador del Bàsquet Girona, diu adéu a la seva carrera com a jugador de bàsquet. El pivot de Sant Boi ha convocat una roda de premsa, amb la presència de familiars, amics i molts mitjans de comunicació, al Cinema Texas de Barcelona. A l’inici de l’acte, s’ha projectat la continuïtat del vídeo del vídeo compartit a les xarxes socials el dia abans on es feia una pregunta: “I ara què?”. En aquest vídeo -que ha durat 7 minuts-, Gasol ha comunicat que deixava de ser jugador professional de bàsquet i que se centrava cent per cent a presidir i dirigir el Bàsquet Girona, el club de la seva vida.

Un cop acabada la projecció, Magí García i Manel Vidal, membres de la Sotana, han acompanyat i guiat l’acte amb un Gasol que responia a totes les preguntes dels comunicadors que han fet un repàs, distès, de la seva trajectòria al Barça, Memphis, Lakers i, sobretot, Girona: “Era el meu primer cop que sortia de Barcelona i estava una mica nerviós. Pesic em va donar molta confiança i Girona em va fer sentir com a casa, encaixava per primera vegada a un lloc. Allà vaig tenir un procés de maduració molt important i necessari per mi”, ha dit Gasol, que ha posat punt i final a dues dècades molt prolífiques en l’elit del bàsquet mundial, amb un anell de l’NBA amb els Raptors el 2019 i dos títols mundials entre d’altres èxits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)