ACB

La Penya evita la sorpresa i suma el quart triomf seguit a l’ACB (89-77)

Els verd-i-negres reaccionen al final del tercer quart amb un parcial de 20-4 (del 40-50 al 60-54)

La Penya ha encadenat la quarta victòria seguida a l’ACB en superar, patint molt més del previst, contra el cuer de l’ACB Palència que ha dominat 28 minuts (89-77).

Els verd-i-negres han tornat a sortir tous com el darrer partit contra el Hapoel Tel Aviv i el Palència, molt necessitat, ho ha aprofitat per dominar i encendre les alarmes després d’un triple de Piñeiro (27-38). Els verd-i-negres han tingut sort perquè Evans ha assumit galons i ha revolucionat el joc de la Penya que ha fet un 11-2 per tancar el primer temps (38-40). La sortida del tercer quart no ha estat positiva i Frankamp que amb un triple i tres tirs , han retornat els 10 punts pels castellans (40-50). Quan més contra les cordes estava la Penya ha augmentat el ritme de joc i ha pogut córrer aprofitant també els errors en els tirs lliurats del Palència. Tomic ha anotat 6 punts seguits per capgirar el resultat (55-54) amb un parcial de 15-4. Evans ha culminat encara més la reacció amb un triple després d’una esmaixada i un triple al darrer segon del tercer quart de Brodziansky (63-57).