ACB

El Girona acomiada Brae Ivey

Brae Ivey (1m88 i 1996) ja no forma part del Girona, que el va fitxar per Nadal per substituir Markel Brown i que marxa amb 4 partits disputats (4,8 punts, 1,5 rebots, 1 assistència i 2,3 de valoració en 13:04 de mitjana) després de no poder debutar amb el Baskonia per culpa d’un virus estomacal en l’últim partit del 2023 i ser el descartat per Fotis Katsikaris diumenge passat a Madrid. El grec, de fet, el va fer jugar només 4:10 en el partit a casa contra el Granada. En la prèvia del partit contra l’Andorra, el tècnic ja mostrava el seu desig de tenir la plantilla definida després de l’aturada FIBA i, en el posterior entrenament Ivey, que marxa sense haver anotat cap cistella de 2 (0/4 i 5/11 triples); ja no s’ha exercitat amb el grup.

L’escorta de Huntington Beach, que va signar fins a final de temporada, arribava sense experiència a l’ACB ni cap gran lliga més enllà de la NCAA (San José State Spartans) i l’ABA (Skopje); procedent del Juventus d’Utena lituà amb qui en 14 partits aquest curs acreditava 14,4 punts (44% triples), 3,6 rebots i 3,4 assistències en 25 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)