ACB

Duel de lliga, i avantsala de copa

Bàsquet. El Baxi Manresa, que està en un bon moment en l’ACB, rep la visita del Barça, i tots dos miren de reüll el partit de quarts de la copa en què es tornaran a enfrontar divendres

El Baxi Manresa intentarà mostrar el seu bon moment de forma i allargar la seva bona ratxa de resultats a casa contra el Barça (18.30 h), el segon de la lliga. El duel és important per als dos conjunts, i els pot servir d’assaig per al partit de quarts de final de la copa de Màlaga en què es tornaran a veure les cares divendres. Malgrat això tots dos conjunts es volen centrar primer en la lliga. El conjunt manresà ha guanyat els tres últims partits que ha disputat i també es va imposar en l’enfrontament de la primera volta al Palau Blaugrana per un ajustat 82-83. El balanç és de 12 victòries i 9 derrotes, és vuitè i lluita per les places de play-off. El Barça, amb 14-7, buscarà una victòria per deixar enrere la derrota a casa en l’últim partit de lliga contra el València. Els blaugrana venen de fer un gran partit contra l’Alba a l’Eurolliga i volen mantenir aquest nivell de joc. Encara sense Ricky Rubio el tècnic del Barça ja té a la seva disposició Michael Caicedo i Àlex Abrines. En el conjunt manresà són baixa Dani Garcia i Pierre Oriola.

El Joventut, a refer-se

El Joventut visita la pista del Baskonia (17 h) amb ganes de buscar la cinquena victòria seguida a l’ACB i oblidar la derrota a l’Europa Cup que li va costar el factor pista a vuitens. El conjunt badaloní i el basc són rivals directes en la lluita per entrar al play-off i estan empatats a 12 victòries i 9 derrotes en la desena i novena posició. El Baskonia també presenta una bona ratxa de resultats amb tres triomfs seguits en lliga. Miguel Allen i Andrew Andrews són baixa en el conjunt badaloní. En la primera volta el Joventut va guanyar el Baskonia per 77-72.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)