ACB

Feliz ensorra el Baskonia amb un triple decisiu (78-81)

El dominicà assumeix galons en els moments claus

La Penya ha encadenat la cinquena victòria seguida a l’ACB en vèncer a Vitòria després que els vitorians erressin dos triples seguits per forçar la pròrroga (78-81). Un triple de Feliz a l’últim minut ha marcat la diferència un dia més.

El Joventut ha saltat a la pista amb Tomic fent una exhibició ofensiva i dominant absolutament mentre Vives ha anul·lat Howard i, a més, el verd-i-negres ha clavat tres triples seguits. Els de Carles Duran han anat augmentant progressivament la diferència fins a agafar 15 punts de renda (24-39). Però el despertar de Howard aprofitant que Vives estava a la banqueta amb tres faltes li ha permès arribar amb vida els de Dusko Ivanovic al descans (36-43).Tyler Cook, un desastre ha penalitzat en aquesta fase mentre el Baskonia ha arribat al final del primer temps amb un 2/14 triples. Al tercer quart ha continuat el festival de Howard i el Baskonia s’ha situat a un punt (51-52) després d’una tècnica a Duran. Però després Feliz ha liderat la reacció verd-i-negra per tornar a agafar avantatge abans del final del tercer quart (55-64). Els vitorians han augmentat el seu nivell defensiu, Howard ha començat a anotar i ha empatat el partit (78-78). Quan més cremava la pilota Feliz ha tornat a demanar-la per sentenciar.