ACB

Andrés Feliz (Penya) amplia el contracte per un any i seguirà fins el 2026

El Joventut Badalona i el base dominicà Andrés Feliz han arribat a un acord per ampliar una temporada més el vincle que els unia, i el jugador dominicà signa fins al 30 de juny del 2026 amb la Penya.

Andrés Feliz va aterrar a Badalona a l’inici de la temporada 2021/22, i des del seu debut a la Lliga Endesa, el dominicà ha anat en constant evolució fins a convertir-se en un dels líders del Joventut, i un dels millors jugadors de l’ACB i l’Eurocopa. Amb 14’3 punts per partit, Feliz és el màxim anotador del Joventut a la Penya, i el setè de l’ACB, a més de ser el sisè jugador més valorat de la competició amb 16’4 punts de mitjana. I a l’Eurocup, el dominicà anota 13’5 punts per partit, a més de repartir 5 assistències per un total de 18’5 crèdits de valoració per duel.

Els números de Feliz demostren la seva importància a l’equip, però no només destaca per això. El seu caràcter competitiu i l’esperit guanyador fan d’ell un jugador molt especial. El dominicà ha millorat de forma constant, passant de 7’4 punts a la primera temporada als 11 de la segona, i arribant aquest any als 14’3 punts per partit.

El base està molt satisfet amb l’ampliació del seu contracte amb la Penya: “Vull agrair al Club la renovació. És una oportunitat per a mi i la meva família. El Club m’ha demostrat que creu en mi i estic molt content per això. A l’inici no va ser fàcil, perquè començava la meva carrera, però he treballat molt per arribar on soc ara, i estic molt content i agraït per la confiança que m’han donat el club i els companys. L’objectiu és situar la Penya el més amunt possible”.

Feliz és un dels millors jugadors quan la pilota més crema, i aquesta temporada ja ha anotat tres cistelles sobre la botzina per donar la victòria a la Penya. Explica Feliz que “al principi no em sortien les coses, però aquesta temporada n’han arribat vàries. La de Bilbao, Londres, Cedevita... i no m’oblido de la cistella contra el Baskonia. M’ajuda a ser jo mateix i que l’equip guanyi, que és el que tots busquem”. Feliz no és un referent només a pista, el Tigre de Guachupita és el gran ídol de la grada verd-i-negra, mostrant una gran connexió amb l’afició: “Ho fem per la nostra gent, perquè ho gaudeixin i ens continuïn mostrant el seu suport. Nosaltres volem que ens segueixin ajudant, perquè nosaltres juguem per ells i perquè se sentin orgullosos del club al qual pertanyen”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)