Eurolliga

Jasikevicius, dolgut amb el Barça

L’entrenador lituà del Fenerbahçe no descarta entrenar algun dia el Madrid

La llegenda blaugrana i ex-tècnic fins la temporada passada Sarunas Jasikevicius no va sortir amb bon peu en la seva segona etapa en el club culer, i així ho va fer saber després de la victòria del seu equip a Madrid. “No és la primera vegada que surto així de Barcelona, guanyant. La decepció és enorme, sense cap dubte. El mal tracte segueix ara mateix, aquests dies ha seguit, sobre la meva família i això. Un dia parlaré clar, no vull fer més mal. Un dia parlaré bastant més del que he parlat fins aquests moments”, va dir el tècnic lituà dijous passat en roda de premsa.

El lituà, en una entrevista a Movistar, va ser preguntat per quin equip escolliria entrenar d’aquí a tres o quatre temporades, si hagués d’escollir entre el Real Madrid o un equip de l’NBA. I el tècnic de Kaunas va deixar la porta totalment oberta: “Jo no he estat en cap dels dos... Les coses canvien en la vida, ara penso diferent del que pensava abans. Sempre he tingut una relació de molt de respecte amb el Real Madrid. Amb la gent que treballa en el Madrid, amb Juan Carlos Sánchez i ara amb Felipe Reyes i Alberto Herreros. Crec que en la vida mai se sap”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)