ACB

Derbi d’urgència i retorns

Bàsquet. ACB. El Penya-Barça (18.30 h) escenifica la tornada de Ricky i Parra a l’Olímpic en un duel entre dos equips en mala dinàmica

El derbi Penya-Barça d’avui (18.30 h, Movistar+ Dep) suposa el retorn a l’Olímpic de Ricky Rubio i Joel Parra amb la samarreta blaugrana i servirà perquè un dels dos equips aparqui el mal moment derivat de les desgràcies europees i dels errors en la lliga, amb tres derrotes seguides per als dos bàndols. En el bàndol local, la derrota a París a l’Eurocopa va venir acompanyada de la derrota clara a Bilbao en l’ACB. L’equip de Carles Duran també havia perdut, en la jornada anterior el derbi contra el Baxi Manresa (81-83). Amb les baixes de Miguel Allen i Pau Ribas i el dubte de Jordi Rodríguez per una lumbàlgia, la Penya vol recuperar les posicions de play-off. En els dos precedents contra el Barça en lliga regular a l’Olímpic, la Penya va superar els blaugrana. En la primera volta al Palau, triomf del Barça: 95-79. “Hem de sortir implicats des del primer minut”, adverteix el base Guillem vives. El Barça, per la seva banda, acumula nou derrotes a l’ACB que l’han deixat gairebé sense opcions de lluitar pel lideratge i la segona plaça que ocupen el Real Madrid –a sis victòries– i l’Unicaja, amb quatre triomfs més. El Barça vol refermar-se en el tercer lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)