Eurolliga

Grimau diu que han “d’anar a mort” en els tres partits que queden

La primera cita és demà a la pista del Bayern de Munic

“Queden tres partits i hem d’anar a mort.” Així de clar ha sigut Roger Grimau en la prèvia del partit de l’Eurolliga que el Barça ha de jugar demà a la pista del Bayern de Munic (20.30 h). L’entrenador del conjunt blaugrana ha assegurat que això és el que han de fer per intentar guanyar els tres partits que resten de la fase regular i així complir l’objectiu de “quedar el més amunt possible”.

“Estem fent una Eurolliga força bona. Hem tingut dos partits molt durs fora de casa contra dos grans rivals que estan en un nivell de forma excel·lent i ara ens toca el següent, que és el Bayern. Queden tres partits i hem d’anar a mort per cadascun d’ells” ha afirmat el tècnic del Barça. Sobre el fet d’acabar entre els quatre primers i comptar amb el factor pista a favor en les eliminatòries pel títol Roger Grimau ha manifestat: “tot és important”, i ha comentat “És una Eurolliga molt dura i igualada, però estem confiats. Anem a buscar el següent partit, a fer un bon partit i a seguir amb la nostra línia”.

L’entrenador del Barça ha analitzar el “partit dur” que espera a l’equip a la pista del Bayern Munic: “El seu balanç de victòries és més gran a casa que fora. El Bayern juga a un nivell superior a casa seva, amb més confiança. Estan a un bon nivell”. Roger Grimau també ha remarcat: “Com en tots els partits de l’Eurolliga, has d’estar a un bon nivell per competir i arribar amb opcions de guanyar”. Per aquest partit tindrà la baixa del pivot James Nnaji, que ha tingut molèsties lumbars aquesta setmana i ha d’estar en repòs un parell de dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)