Eurolliga

Victòria més que obligada

Bàsquet. Eurolliga. El Barça s’ha de refer a la pista del Bayern (20.30 h) i tornar a guanyar després de les dues derrotes seguides per no veure perillar el quart lloc, al qual ha baixat

Després de perdre els dos últims partits de l’Eurolliga i baixar de la segona a la quarta posició, el Barça necessita guanyar, pràcticament té l’obligació de guanyar, per no engegar a rodar tota la feina que ha fet durant la temporada. L’objectiu és acabar entre els quatre primers de la fase regular per tenir el factor pista al seu favor en els quarts de final, i una altra derrota en aquesta 32a jornada ho podria complicar. El Barça ocupa la quarta plaça amb 20 victòries i 11 derrotes i està empatat amb el Panathinaikòs i el Mònaco. El cinquè i el sisè classificats són l’Olympiacòs i el Fenerbahçe, que s’han situat amb 19-12 i estan a un sol triomf dels blaugrana.

“Queden tres partits i hem d’anar a mort.” Així de clar va ser Roger Grimau en la prèvia del partit de l’Eurolliga que el Barça ha de jugar a la pista del Bayern de Munic (20.30 h). L’entrenador del conjunt blaugrana va assegurar que això és el que han de fer per intentar guanyar els tres partits que resten de la fase regular, “Estem fent una Eurolliga força bona. Hem tingut dos partits molt durs fora de casa contra dos grans rivals que estan en un nivell de forma excel·lent i ara ens toca el següent, que és el Bayern. Queden tres partits i hem d’anar a mort per cadascun”, va afirmar el tècnic del Barça.

Després de perdre a la pista del Fenerbahce (88-74) i del Panathinaikòs (89-81) la setmana passada, els blaugrana tornen a jugar a fora, al BMW Park del Bayern de Munic, que també ha perdut els dos últims partits que ha disputat. El conjunt alemany ocupa la catorzena plaça amb 13 victòries i 18 derrotes i matemàticament encara aspira a entrar entre els deu primers i disputar el play-in que jugaran del setè al desè classificat per guanyar-se dues places per als quarts de final. L’entrenador del Barça va analitzar el “partit dur” que espera l’equip a la pista del Bayern: “El seu balanç de victòries és més gran a casa que fora. El Bayern juga a un nivell superior a casa seva, amb més confiança. Estan a un bon nivell.” Roger Grimau també va remarcar: “Com en tots els partits de l’Eurolliga, has d’estar a un bon nivell per competir i arribar amb possibilitats de guanyar.” En el partit de la primera volta el Barça va guanyar clarament per 98-59.

En aquesta jornada el conjunt blaugrana es pot assegurar un lloc entre els sis primers, passant directament als quarts de final i estalviar-se haver de jugar el play-in. Perquè això passi necessita guanyar i que un dels seus tres perseguidors perdi. El Barça té dues victòries de marge sobre el setè classificat. Per a aquest partit el tècnic del Barça tindrà la baixa del pivot James Nnaji, que ha tingut molèsties lumbars aquesta setmana i ha de fer repòs un parell de dies.

ELS PROTAGONISTES

Queden tres partits a l’Eurolliga i hem d’anar a mort per guanyar-los tots. S’ha de quedar al més amunt possible
El Bayern juga a un nivell superior a casa seva, amb més confiança. Estan a un bon nivell
Roger Grimau
ENTRENADOR DEL BARÇA
És obvi que ens falta constància. Quan perds un partit, no tens una altra oportunitat
Oscar da Silva
JUGADOR DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)