Lliga femenina

Íñiguez: “Parlar ens ha anat bé”

“El millor que hem fet és parlar i comunicar-nos, i crec que hem arribat a compromisos comuns: anar tots en la mateixa línia. Deixar de pensar què ens ha fet arribar fins a aquí i donar el primer pas en la nostra millora” afirma Roberto Íñiguez abans del Gernika - Spar Girona d’aquest diumenge, un duel que el tècnic de l’Uni confia en què serveixi per girar full a la crisi: “He vist millor a la gent que venia amb problemes físics i a veure si el partit també és una oportunitat per seguir millorant”.

“S’està jugant estar al play-off i per a ells és un partit important i a casa, que son molt forts a Maloste. Sabem que anem a un lloc complicat, com ho sabíem quan vam anar a Sant Sebastià i l’equip va estar bé” diu Íñiguez sobre el conjunt basc, vuitè amb 13-13. Però focalitza la preparació en allò que pugui fer el seu equip: “Ho hem de veure des del nostre prisma, què hem de millorar nosaltres i després hi ha el Gernika. Però si no fem la nostra part, aquest primer pas del què estic parlant, és molt complicat. Podem parlar molt del rival però ara mateix hi ha la nostra millora”.

Etxarri i Labuckiene segueixen sent baixa com dijous, però l’entrenador de l’Uni espera que la millora de jugadores que han estat malaltes, com Morgan Bertsch de qui explica que a la copa “va jugar amb 40 de febre”, impulsin l’equip: “Molta gent no sap com hem arribat a molts partits. Aquests dos dies ens han anat bé, i també parlar. Ara cal veure si hi ha connexió i l’equip millora, que és el que em preocupa: que l’equip vagi donant passes cap allà on volem arribar, més enllà de guanyar o perdre. Venim, per a mi contra el Celta, de tocar fons en molts aspectes i aquest és el repte”.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)