ACB

El Baxi fa un pas de gegant cap al ’play-off’ en assaltar Madrid (72-83)

Els de Pedro Martínez tornen a demostrar caràcter i un joc col·lectiu exemplar aguantant la pressió

El Baxi Manresa, amb la baixa d’última hora de Brandon Taylor per un procés febril, ha donat l’estocada al Madrid al Wizink Center i fa un pas de gegant per acabar en zona de play-off (72-83). Els de Pedro Martínez han aguantat la pressió en el tram final dels blancs.

Els manresans han topat amb una sortida explosiva del Madrid (11-2) sense que Chus Mateo reservés cap dels titulars. Però la reacció ha arribat gràcies a la major agressivitat defensiva per empatar el matx (12-12). Travante Williams ha certificat la remuntada (15-17). Els de Pedro Martínez s’han tret la pressió i els bons minuts de Dani García i de Devin Robinson (8 punts) ha permès marxar al descans dominant (34-41). A la segona part els manresans han aguantat el potencial blanc i només l’esperit de Sergio Rodríguez i el poder interior de Poirier ha posat pressió (64-65). Però un triple errat de Musa que hauria empatat i una esmaixada de Vaulet amb una falta no xiulada a Poirer (67-72). Un triple de Brancou a 1 minut pel final i una cistella del mateix jugador ha sentenciat (72-79).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)