Lliga femenina

El Barça CBS és superat amb dignitat a València (69-51)

Lliga Femenina. Les blaugrana es desfan al segon quart i reaccionen al tercer, però acaben sucumbint a la pista d’un aspirant al títol i queden només un triomf per sobre del descens

El Barça CBS es desfà al segon quart després d’uns 10 minuts inicials més que dignes i reacciona al tercer, però acaba sent superat pel València, aspirant al títol de lliga amb un balanç de 22 victòries i només 5 derrotes, a la Font de Sant Lluís (69-51). Pendande (16 punts), juntament amb Erjavec i Ginzo (totes dues amb 12), han estat les màximes anotadores de les catalanes.

El conjunt santfeliuenc, que venia de tallar una ratxa negativa de tres derrotes seguides després de batre el Gernika en la jornada anterior amb pròrroga inclosa (79-72), ha plantat cara al València en un primer quart ajustat, però les locals s’han imposat amb contundència al segon (22-6) i han arribat al descans amb un còmode avantatge (38-20).

L’equip dirigit per Isaac Fernández ha millorat molt les prestacions al tercer període (10-21) i ha arribat a apropar-se (46-41), però les valencianes han tornat a desplegar el seu potencial ofensiu fins a recuperar la renda perduda i sentenciar el duel (69-51).

Amb el triomf del Gran Canària (9-18) davant el Jairis (76-63), el Barça CBS (10-17) queda només una victòria per sobre de la zona de descens, marcada precisament pel conjunt canari, a manca de tres jornades per acabar la fase regular de la Lliga Endesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)