ACB

Katsikaris: “Hem de competir més”

“Queden 7 partits i juguem contra equips que tenim per sobre” recorda el tècnic del Bàsquet Girona

“És un mal resultat però sobretot com hem afrontat el partit. L’Unicaja és un gran equip, sí, però hem de competir més i tant de bo no es repeteixi la imatge” diu Fotis Katsikaris sobre la desfeta a Màlaga. El grec es felicita per recuperar Juani Marcos de cara el partit d’aquest diumenge a Tenerife (13 h), pel qual seguirà sense poder disposar de Maxi Fjellerup i Gyorgy Goloman. “És un equip molt bo, amb un gran entrenador que els permet tenir la millor lectura de joc a la lliga i que tot i ser veterans els admiro molt per la fam i l’actitud que hi posen en cada partit. Serà difícil, per descomptat, però vull veure fins a quin punt el nostre equip és capaç de competir en una pista complicada contra un equip molt bo i equilibrat. Si no competeixes no guanyes cap acció i crec i espero que siguem més competitius que en l’últim partit”.

“És fàcil dir-ho, però cada jugador ha de donar més per a l’equip. Sempre hi ha un esforç màxim i la lliga no et permet fer un sol bon partit. Has d’acabar el partit amb la satisfacció que ho has donat tot, no és només el marcador sinó com pots créixer a nivell de bàsquet i de caràcter. Hem millorat força en alguns aspectes ofensius però si no jugues dur serà difícil” afirma el grec, que sobre la mala ratxa com a visitants, reconeix: “S’ha de canviar el xip i competir de la mateixa manera”. “El primer objectiu és salvar-nos, queden 7 partits i juguem contra equips que tenim per sobre en la classificació. Hem de fer dos o tres esforços més del què estem fent a dia d’avui”.

“Per descomptat que va ser una derrota dura, però hem d’aprendre dels errors comesos a Màlaga i fer un bon partit a Tenerife, que també és un rival dur” diu Kenny Chery, que sobre com afrontar el segon partit seguit a fora afirma que han d’estar enfocats i no mirar tant la classificació com si centrar-se en què pot fer el Girona. “Miro d’ajudar els companys, tinguin o no experiència” apunta sobre el seu paper, que du a terme amb naturalitat: “Tothom m’ho ha posat molt fàcil, els companys i els tècnics”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)