Lliga femenina

El Cadí la Seu s’imposa a l’Estudiantes i segella la permanència (68-63)

Lliga Femenina. Les urgellenques no fallen al Palau d’Esports, enllacen el tercer triomf i aprofiten la derrota del Celta davant el Jairis (51-59) per certificar la salvació matemàtica

El Cadí la Seu suma la tercera victòria consecutiva i certifica la seva permanència matemàtica de cara al curs vinent a la Lliga Femenina Endesa en imposar-se al Movistar Estudiantes (68-63), que abans de començar la jornada 28 ocupava la cinquena posició. Remenárová (17 punts) i Rivers (14) han estat les màximes anotadores de les catalanes.

El conjunt dirigit per Fabián Téllez ha començat amb bon peu (18-11), però un mal segon quart (16-22) ha propiciat que les visitants se situessin només un punt per darrere al marcador a la mitja part (34-33).

Les urgellenques han resolt els dos darrers períodes de manera solvent, amb un resultat favorable idèntic (17-15 en tots dos casos). La diferència entre els dos equips pel que fa al percentatge d’encert en els tirs de dos (52’4% pel Sedis i 38’4% per a l’Estudiantes) ha estat una de les claus d’un enfrontament molt igualat.

La derrota del Celta contra el Jairis (51-59), sumat al triomf del Cadí (12-16) davant el conjunt madrileny, certifica de manera matemàtica la salvació, ja que l’equip se situa tres victòries per sobre de la zona vermella quan manquen dues jornades per tancar la fase regular.

D’altra banda, les de l’Alt Urgell continuen fent del Palau d’Esports el seu fortí particular, com així ho demostra el seu balanç com a local (10-4). Només els tres primers classificats -Avenida (13-1), València (13-1) i Saragossa (10-3)- tenen millors números a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)