ACB

Un Manresa de dues cares fa suar de valent al poderós Unicaja (77-88)

ACB. Els bagencs veuen tallada la ratxa victoriosa de quatre triomfs seguits tot i superar el nou líder de la competició en una primera part brillant

El Bàsquet Manresa cau davant l’Unicaja (77-88), nou líder de l’ACB (23-5), i veu tallada la ratxa de quatre victòries consecutives. Els locals han estat superiors en una primera meitat brillant (41-31), però s’han desfet després del descans, quan els malaguenys han desplegat tot el seu potencial a la pista (36-57). Badio (15 punts), Geben (14) i Williams (13) han estat els màxims anotadors dels catalans.

El conjunt bagenc, superior en el rebot defensiu, ha completat un gran primer quart (20-8). Els de Pedro Martínez han donat continuïtat a la bona dinàmica en el segon període i només un parcial de 0-9 abans del descans ha permès arribar a la mitja part amb un marcador més igualat (41-31). Els locals havien arribat a guanyar de 19 punts (41-22) en un primer temps per emmarcar davant un rival d’entitat.

Els visitants, amb un percentatge d’encert en els tirs de camp molt més elevat al tercer quart (57.1% per 22.2% dels manresans), han iniciat la remuntada, i un parcial més que contundent (0-17) ha posat als andalusos per davant del marcador (46-53). Malgrat tot, el Manresa ha arribat a la mitja hora de joc amb un punt d’avantatge (56-55). Tot i la reacció de l’equip, esperonat pel públic del Nou Congost, els d’Ibon Navarro s’han imposat clarament en el rebot i han anat per feina en l’últim quart (21-33) per sentenciar un partit que el Baxi ha començat dominant, però que no ha sabut tancar (77-88).

El Bàsquet Manresa, tot i patir la tercera derrota en les últimes quatre jornades de lliga que ha disputat a casa, on suma un balanç de 8 victòries i 6 derrotes, es manté en la vuitena posició de la classificació (16-12).