Eurolliga

Jokubaitis falla el tir guanyador a 2 segons pel final (76-72)

Els blaugrana no es jugaven absolutament res en el darrer partit de la lliga regular

Rokas Jokubaitis ha volgut assumir la responsabilitat amb 73-72 en el marcador però ha errat el tir a 3 metres a 2,6 segons pel final i el Villeurbanne s’ha acomiadat de la competició amb un triomf (76-72). Els blaugrana tanquen així la lliga regular amb una derrota en un partit intranscendent perquè no s’hi jugava res perquè ja era quart i jugarà els quarts de final contra l’Olympiacòs amb el factor pista del Palau Blaugrana.

El matx ha tingut un primer quart on el Barça no ha estat a un bon nivell (24-18). Ha reaccionat el conjunt blaugrana per posar-se per davant abans del descans (38-42). A partir de llavors s’ha entrat en una fase d’igualtat que s’ha resolt en un final d’infart. El Barça ha errat 12 dels 25 tirs lliures que ha llançat. El joc interior francès ha fet molt mal amb Lauvergne (20 punts) i Fall (15) sent un malson. El màxim anotador del Barça ha estat Jokubaitis (12 punts) secundat per Nnaji (9 punts i 9 rebots am 23 minuts de joc), Paulí (9) i Vesely (9). Roger Grimau ha dosificat absolutament a la seva plantilla deixant fora de la convocatòria Laprovittola que s’ha sumat a la baixa ja coneguda per lesió de Willy Hernangómez.