ACB

Fotis Katsikaris: “Hem de fer un partit gairebé perfecte”

“Vull mantenir la línia en defensa que vam tenir contra el Tenerife. Vam estar molt bé i és una part important, amb una base que necessita els seus automatismes. S’ha de jugar amb més contacte perquè el Barça té una plantilla amb molt físic i hem d’estar preparats per lluitar e cada moment, controlar el rebot i tenir encert en atac” és la línia que espera que el Girona mostri contra el Barça aquest diumenge a la tarda Fotis Katsikaris. És el que ell mateix considera una final, contra un dels millors equips d’Europa però a casa davant l’afició. “L’equip es sent fort a casa però hem de fer un partit gairebé perfecte per tenir opcions de guanyar-los. Segur que no tindrem moltes possibilitats, veient les dues plantilles i a més del talent i l’experiència” argumenta el tècnic que no vol fer cas a les tres victòries de marge respecte el descens: “El calendari és el que és i l’objectiu és millorar, tenir confiança per quan arribin els partits que hem de guanyar” matisa. “Teníem els dos últims partits a fora i aquest, que no eren gens fàcils, i si podem fer un bon partit lluitant cada pilota i acabar amb bones sensacions tindrem la confiança per afrontar els següents partits” hi afegeix en referència les 5 últimes jornades, quan l’equip rebrà el Bilbao i el Casademont i visitarà el Joventut, el Baskonia i el Gran Canària.

“Tenim molta sort que estigués lliure i disponible. I el més important per a mi, com de ràpid ha reaccionat el club després de la lesió de Kenny [Chery], a qui vull enviar un missatge d’ànim perquè s’ha implicat molt amb el grup, n’era el líder i esperem que torni fort. És un 10. I Gabe [York] està molt bé, és molt intel·ligent i ha agafat tots els sistemes en defensa i en atac, pot fer moltes coses a la pista i per descomptat amb només dos dies entrenant-se amb l’equip i contra un rival tant dur com el Barça a veure quines expectatives en podem tenir” afirma el tècnic grec sobre el relleu en la plantilla, destacant els punts que pot anotar el fitxatge anunciat dimarts, d’una banda, i el bon to físic amb què arriba després d’estar jugant als EUA; de l’altra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)