Lliga femenina

En el moment més oportú

L’Spar Girona juga al Palau Blaugrana (12.45 h) contra el Barça, que, com el Gran Canària dissabte que ve, s’hi juga la vida

L’Spar Girona tanca la lliga regular al Palau Blaugrana (12.45 h), en el segon partit del curs del Barça CBS al pavelló on l’Uni hi va alçar el seu darrer títol nacional (2020). És la segona de les tres setmanes de preparació per al play-off del conjunt gironí, que si diumenge passat va posar fi a la mala ratxa a Fontajau contra el cuer i ja descendit, el Bembibre, avui pot posar en un compromís les del Baix Llobregat, que flirtegen amb el descens. “S’hi està jugant tota la temporada. Després també tenen un altre partit molt difícil a fora [a Saragossa] i aquest serà molt important per a elles. Sabem que ho intentaran i que si aconsegueixen la victòria els donarà molt” va afirmar Roberto Íñiguez, que veu amb bons ulls tenir al davant equips a qui els va la permanència: “Ens va molt bé jugar aquests partits abans del play-off, possiblement amb el Gran Canària serà semblant, però a casa. Són dos partits bons per anar creixent i m’estimo més un rival així i en un lloc com el Palau.”

“Estem millor”, va destacar Íñiguez sobre la dinàmica de l’equip després d’haver tocat fons a casa contra el Celta (57-64), en el primer partit després d’haver perdut els quarts de copa contra l’Estudiantes, amb qui tot fa pensar que es veuran les cares en la primera eliminatòria pel títol. El basc, que compta amb Ygueravide malgrat que la base s’ha perdut algun entrenament per problemes cervicals, podria recuperar Labuckiene, lesionada el 10 de març contra l’Avenida.

L’aigua al coll

El Barça CBS ja va jugar al Palau la temporada que va estar a la Lliga Challenge, amb 3.958 espectadors contra l’Alcobendas, el curs passat contra el València (4.550) i aquest contra el Casademont (4.657). “Tenen molta fortalesa en el joc interior, ens desgastarà molt”, va afirmar Isaac Fernández, l’entrenador de l’equip revelació en la temporada del debut a la categoria, quan fa un any s’estrenaven en la copa, i eliminaven l’Uni en les semifinals de la Lliga Catalana a Fontajau i els quarts del play-off. “Hem de mantenir-nos en el partit els 40 minuts, defensar bé i estar concentrades”, va afirmar Kristina Rakovic, decisiva en les tres victòries sobre el conjunt gironí el curs passat. Les blaugrana han guanyat un partit en les últimes sis jornades i amb la derrota del Celta a Garnika, que ha de rebre el Bembibre i hi tenen l’average particular perdut (0-2), i el triomf del Gran Canària sobre l’Araski, han de guanyar com a mínim un dels dos partits que els queden perquè el triple empat afavoreix les gallegues (cap derrota).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)