Lliga femenina

El Cadí la Seu va de més a menys i perd contra el Jairis (78-65)

El Sedis, ja matemàticament salvat, no pot donar continuïtat al bon inici a Múrcia i veu tallada la ratxa positiva de tres victòries consecutives

El Cadí la Seu, que va assolir la permanència matemàtica en imposar-se en la darrera jornada a l’Estudiantes (68-63), perd a la pista del Jairis (78-65), que certifica la seva participació en el ’play-off’ pel títol, en un partit en què les de l’Alt Urgell han anat clarament de més a menys, i després de no poder donar continuïtat al bon inici, han anat a remolc durant els últims 30 minuts. Júlia Soler i Brown, totes dues amb 12 punts, i Remenárová, amb 11, han estat les màximes anotadores de les catalanes.

El conjunt dirigit per Fabián Téllez ha començat duent la iniciativa (9-17), però les murcianes han reaccionat amb un parcial de 7-0 que les ha situat a només un punt (16-17). Malgrat tot, les visitants, més encertades des de la línia de tres, han tancat els primers 10 minuts amb un triple que els hi ha donat aire (16-20). No obstant això, la bona arrencada s’ha diluït en un segon període desastrós (27-12) en què les locals, liderades per Konig (23 punts), han tingut un percentatge d’encert força més alt en els tirs de dos (61’1%), fet que els hi ha permès capgirar la dinàmica de partit (43-32).

El Sedis ha intentat redreçar el rumb a la segona meitat, però tampoc s’ha imposat en el rebot durant el tercer quart i el Jairis ha marxat de 16 punts en arribar a la mitja hora de joc (62-46). Les urgellenques, que s’han deixat anar en l’últim període (74-56), han pogut maquillar el resultat en el tram final (78-65).

La derrota deixa el Cadí la Seu (12-17) en l’onzena posició de la classificació. La desfeta que va patir ahir el Celta (9-20), equip que marca la zona vermella, davant el Gernika (73-64), propicia que el Sedis es mantingui tres triomfs per sobre del descens quan només queda una jornada per tancar la fase regular de la Lliga Femenina Endesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)