ACB

Robatori a Madrid en el debut de Dani Miret (95-92)

Els àrbitres anul·len un 2+1 d’Andrews a 8 segons pel final amb 92-90 després de revisar dos cops l’acció

Dani Miret ha debutat a la banqueta de la Penya a l’ACB amb bona imatge de l’equip però amb un robatori absolut del Madrid al tram final (95-92). Primer, a 50 segons pel final, una recuperació de Feliz clara li han xiulat falta quan marxava sol al contracop i després a 8 segons pel final els àrbitres han anul·lat un 2+1 d’Andrews amb 92-90 quan a la primera revisió de la jugada havien donat el bàsquet. Però ho han tornat a revisar una segona vegada, cosa mai vista, i l’han anul·lat. Andrews ha anotat dos tirs lliures (92-92) i en l’últim segon Deck ha anotat el triple del triomf.

Els blancs han començat dominant (15-8) i l’explosió de Kraag, amb 3/3 triples, ha capgirat totalment la dinàmica. Dani Miret ha fet rotacions constants buscant un to físic i intensitat alta. Tomic, amb 10 punts, ha fet una exhibició davant Tavares i un triple de Ribas ha situat la màxima diferència (36-43) que ha ampliat Tomic al darrer instant abans del descans (37-45). Al tercer quart el Madrid ha despertat massa ràpid amb un 9-1 (46-46). Tot i que han agafat 5 punts de renda (53-48) la Penya ha tornat a reaccionar (58-63). Un parcial de 10-2 al tram final amb Hezonja castigant des del triple amb clares errades defensives de la Penya han deixat el 68-65 al final del tercer període. L’inici del darrer quart ha estat clau perquè el Madrid ha agafat 6 punts (74-68) amb una cistella de Llull des de 10 metres quan buscava la falta personal. La dinàmica ha canviat i un triple de Yabusele ha decidit (85-78). Però la Penya ha reaccionat amb tres triples seguits fins (92-90) fins al polèmic final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)