Lliga femenina

Regan Magarity (Spar Girona), en el cinc ideal de la Lliga Femenina

La jugadora sueca de l’Spar Girona Regan Magarity (1,90 m, 1996) ha estat escollida en una de les dues places interiors, la d’alera pivot, del cinc ideal de la lliga Femenina i aspira a l’MVP del curs. L’altra plaça, la de pivot, l’ocupa la jugadora del Perfumerías Avenida Sika Koné. Magarity ha aterrat aquest curs a Girona després de quatre anys en la lliga francesa i ha constatat la seva classe. Magarity ha acreditat 13,4 punts, 7,7 rebots, 1,1 assistències, 1,2 recuperacions i 0,3 taps en 26:36 minuts de mitjana, en els quals acreditat una valoració mitjana de 19. La sueca, a més, va ser designada MVP en la jornada 14 i ha estat cinc cops en l’equip ideal de la jornada. Les tres jugadores de perímetre ja van ser anunciades dilluns: Mariona Ortiz i Leo Fiebich (Casademont) i Queralt Casas (València).

Els premis s’han atorgar a partir de les votacions dels aficionats, i les aportacions dels entrenadors, capitanes i un comitè d’experts de la FEB i el patrocinador principal.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)