Lliga femenina

L’Spar Girona, amb Etxarri però sense Peña

L’Spar Girona rep el Gran Canària aquest dissabte al vespre amb la novetat d’Irati Etxarri a la convocatòria, de la qual n’és baixa Laura Peña. L’alera pivot es va lesionar a la copa i s’ha entrenat amb l’Uni tota la setmana, mentre la base no ho ha pogut fer per motius personals, segons afirma Roberto Íñiguez. El tècnic tampoc ha pogut disposar de Sandra Ygueravide fins aquest dijous, pels problemes cervicals que ja la van condicionar en la darrera jornada. Bert Ribas, Faustine Parra i fins i tot Marta Canella son les alternatives que té el preparador basc per a la rotació en l’1. “Pot fer-ho bé, és una posició en la què gaudeix i és una bona oportunitat per a ella” exposa Íñiguez sobre l’exterior gallega.

“És un altre partit molt semblant, amb un rival molt diferent al de Barcelona, però contra un equip que s’ho juga tot i que sabem que jugarà al millor nivell possible per la motivació que tenen” diu el tècnic de l’Uni sobre el Gran Canària, a qui defineix com “un equip molt físic, que té molt clar a què juguen i amb unes particularitats molt clares”. “Ara amb el canvi d’entrenador, els reforços i l’arribada d’Astou [Ndour], s’han ajuntat jugadores molt bones pel que fa talent individual i haurem d’estar molt bé defensivament” argumenta, recalcant que també han d’estar bé al davant “perquè mantenen un nivell d’anotació alt que si no el contestes et controlen”.

“Ens va bé per seguir preparant el play-off, seguir jugant partits durs” posa en context Íñiguez, que després del pas enrere de diumenge al Palau, està satisfet de la resposta de la plantilla: “L’equip l’he vist bé, hem vist el vídeo i hem corregit coses sobretot de l’últim quart que per a mi va ser un inici i sobretot com vam atacar la zona i vam deixar de defensar... Com podem jugar aquells tres o quatre minuts millor i com ho hem d’entendre com a equip. La setmana ha estat bona, l’equip ha entès que és una cosa a millorar per als propers partits.”

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)