ACB

Katsikaris apel·la a la millora defensiva per guanyar la Penya

“Estic molt satisfet de com defensem últimament, els automatismes que buscàvem fa setmanes a nivell de fluïdesa, comunicació o defensar més amb el cos, i el rebot. Estem a un nivell que necessitarem a Badalona i quan juguem fora, que ho estem parlant últimament: tenir més confiança. A Fontajau sí que l’equip en té i a fora i per descomptat per guanyar necessites més control de les emocions, concentració i per descomptat creure en el pla, l’estratègia que hem preparat” diu Fotis Katsikaris en la prèvia del Joventut - Girona d’aquest diumenge al migdia (12.30 h), en el debut de Dani Miret al capdavant de la banqueta després de la seva estrena a Madrid. “És un entrenador de la casa i no és el mateix que dur-ne un de fora que no conegui els jugadors. Tenen referències en el seu joc com Feliz o Tomic i hem fet una bona preparació en defensa a nivell general.” afirma el grec, que no podrà comptar encara amb Gyorgy Goloman.

“La defensa et dona opcions si no tens encert i quan defenses bé et dona confiança en atac, que és on hem de prendre millors decisions i tenir més confiança perquè trobem tirs” exposa sobre l’equilibri que assegura que els ha de dur a guanyar a fora. “M’agrada quan juguem a fora que hi hagi un ambient calent, et dona més motivació” posa en context Katsikaris sobre la celebració dels 30 anys de la copa d’Europa del Joventut a Tel-Aviv, que es commemora aquest diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)