Lliga femenina

El Cadí la Seu tanca la lliga amb una derrota contra el València (60-74)

El Cadí la Seu, amb la permanència assegurada des de fa un parell de jornades, ha tancat la lliga amb una previsible derrota contra el València (60-74), que ja pensa en els play-off amb el reforç de l’exblaugrana Paula Ginzo. Tot i no haver pogut obtenir la victòria, l’equip alturgellenc ha marxat ovacionat i amb càntics per la seva acèrrima afició del Palau.

El Cadí la Seu, amb protagonisme de Campisano, ha tingut una bona posada en escena (8-2). La reacció del València ha estat fulminant. Imposant el seu poderós físic, buscant tirs alliberats i amb rotacions contínues ha arribat al descans amb un contundent 26-45. El conjunt taronja ha tancat la primera meitat amb un 50% d’encert en els triples (7 de 14). Avesat a grans remuntades, l’equip local no s’ha rendit i en l’últim quart ha estat capaç de trencar la barrera psicològica dels 10 punts de desavantatge. De fet, s’ha apropat fins als 6 punts després d’un triple de Campisano i dos tirs lliures de Júlia Soler (54-60). Alina Iagupova ha sortit al rescat, anotant i repartint assistències i ha impulsat l’última reacció del València, que s’ha imposat per 60-74.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)