ACB

El Barça venç l’UCAM Múrcia (97-86) i suma la cinquena victòria seguida

Els blaugrana s’han assegurat matemàticament disputar el ‘play-off’

El Barça s’ha imposat per 97-86 a l’UCAM Múrcia i ha sumat la seva cinquena victòria seguida a la lliga. Els onze punts de diferència han posat a favor dels blaugrana el bàsquet-avegare, davant l’equip que el segueix a la classificació. La victòria també ha donat al Barça la classificació matemàtica per als play-off.

El Barça ha començat anotant, però tres pèrdues de pilota i tres triples han situat a l’UCAM Múrcia per davant en el marcador (9-14). L’entrada de Ricky ha centrat el joc blaugrana i ha fet un parcial de 7-0 (20-16), tot i que ha arribat al final del primer quart amb desavantatge d’un punt, 21-22. El conjunt murcià s’ha escapat de 9 punts (22-31) en l’inici del segon període, i poc desprès ha arribat la gran reacció del Barça que ha fet un parcial de 17-0, amb un triple d’Abrines i dos de Laprovittola, i s’ha situat 8 punts per sobre (41-33). Els blaugrana han mantingut l’avantatge fins al descans, 47-40.

El tercer quart ha estat marcat per les faltes personals que han fet els dos equips i per l’encert anotador de tots dos. El Barça ha arribat a la seva màxima diferència de 13 punts (73-60) després de quatre triples seguits, els tres primers d’Abrines. S’ha arribat als darrers deu minuts amb un 79-68. Els blaugrana han mantingut un avantatge al voltant dels deu punts, i han destacat Nnaji i Vesely amb bones accions sota la cistella. La darrera anotació de Vesely en els últims segons ha situat el 97-86 en el marcador i ha donat el bàsquet-average als blaugrana.