Lliga femenina

Íñiguez: “Hem d’anar a guanyar”

“Veig, en els ulls de les jugadores, concentració i ambició. Sabem que serà una eliminatòria molt igualada i tothom hi ha d’estar preparat” diu Roberto Íñiguez abans del partit d’anada dels quarts de final del play-off, que l’Spar Girona disputa aquest dijous al vespre a Alcantarilla contra el Jairis. Un duel que qualifica com a “molt dur”. “Voldran fer valer el factor pista en aquest partit, espero un ambient intens i ho hem de saber controlar, estan enfocades” exposa el tècnic de l’Uni, que marca l’objectiu de l’eliminatòria: “Seguir creixent amb l’eliminatòria, treure-la endavant”.

“Hem d’anar a fer el millor bàsquet possible i a guanyar, sense pensar que hi ha un partit de tornada. I després ja en parlarem: evidentment son dos partits però has d’anar jugada a jugada i si aconsegueixes una diferència bé” reflexiona sobre el factor pista de la sèrie.

Etxarri no hi va

“També està patint perquè quan sembla que ja està li torna a molestar el soli o el bessó. Està incòmoda, ho he viscut amb molts altres jugadors i jugadores i en el cas del meu propi fill i és molt complicat: s’ha de saber dur. I li hem de donar suport, també, perquè sembla que mai estàs bé, que mai tornaràs i que tot se’t fa molt llarg” diu sobre Irati Etxarri, que es va lesionar en els quarts de la copa i que malgrat dissabte contra el Gran Canària tornés a la convocatòria i estigués a punt de sortir, no ho va fer. “És molt difícil i no viatjarà, es queda a recuperar-se perquè es sent incòmoda i té un punt de dolor que indica que no està tot bé i no s’ha de forçar a ningú” argumenta Íñiguez.

El pas de Peña

“Hem de respectar-ho: ella ha fet un comunicat que està perfecte i en el seu moment ja s’explicarà. I li he dit, que és una decisió molt valenta i que molts cops no es pren en el moment oportú per vergonya o per por al què diran. Hi ha molts esportistes i gent d’altres feines que passen per això i s’hi enfronten. I a vegades son anys. Si el que està vivint, més endavant pot ajudar a altres persones a saber com afrontar-ho serà fenomenal” afirma l’entrenador sobre Laura Peña, i hi afegeix: “Molta gent no en té n’hi idea, de què és ser esportista professional. Jo que tinc un fill que ho és i jo que ho he estat... És complicat ser-ho i la gent no ho pot entendre: que si pensen en els diners o fan el què els agrada, però això seria un llarg debat”.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)