NBA

Badalona nomenarà Jordi Fernández fill predilecte de la ciutat

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha anunciat que durant el pròxim mes de maig portarà al Ple de l’Ajuntament la proposta de nomenament de Jordi Fernández Torres com a fill predilecte de la ciutat, màxima distinció honorífica. Jordi Fernández, nascut el 27 de desembre de 1982 a Badalona, va ser presentat ahir com a entrenador principal de la franquícia dels Brooklyn Nets de Nova York de la NBA, convertint-se en el primer català que dirigirà un equip de la millor lliga professional del bàsquet mundial. Fins ara, només quatre persones nascudes fora dels Estats Units hi han dirigit un equip.

“Fa 15 anys que estic a l’NBA, però vaig néixer i créixer a Badalona. I no sé si ho sabeu, però és una de les millors ciutats de bàsquet del món. Hi ha molts grans jugadors i entrenadors de la meva ciutat”. Aquestes han estat una de les seves primeres paraules en la presentació com a responsable de la banqueta dels Brooklyn Nets davant dels mitjans de comunicació d’arreu del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)