ACB

Katsikaris: “És una autèntica final”

Ike Iroegbu encara no s’ha pogut entrenar amb el grup, però jugarà “si pot aguantar el dolor”

“És una autèntica final. Després de cinc derrotes consecutives volem tornar a recuperar l’ànim, el nostre joc i per descomptat guanyar. I diré que com sigui, per la situació en la què ens trobem i sortir de baix” diu Fotis Katsikaris en la prèvia del partit d’aquest dissabte a Fontajau contra el Surne Bilbao (20.45 h). i hi afegeix: “És una oportunitat perquè juguem a casa, amb el nostre públic i l’equip el veig mentalitzat. I preparat perquè hem de controlar el joc i les emocions: tenir paciència els 40 minuts, defensar les seves virtuts com a equip per descomptat és la prioritat, tot i que tinguin les baixes importants dels seus dos anotadors però és igual perquè ara mateix ells no tenen la pressió que tenim nosaltres”. “Espero que l’equip surti al màxim” afirma el tècnic després de reiterar que s’han preparat al llarg de tota la setmana.

“Si pot aguantar el dolor” és la condició que posa el tècnic grec perquè Ike Iroegbu pugui jugar. El base nigerià nascut a Sacramento encara no s’ha entrenat aquesta setmana amb l’equip, com sí ha fet Gyorgy Golomán, des de dimecres.

“Falten pocs partits, juguem a fora contra equips d’Eurolliga i 48 després de Gran Canària tenim el Casademont aquí, que arribarà abans que nosaltres” posa en context Katsikaris sobre les jornades que quedaran després d’un partit que els assegura la permanència de manera virtual si guanyen. De fet, la victòria i les derrotes dels dos equips gallecs, amb qui el Girona té l’average particular perdut, fan que la salvació sigui matemàtica. L’Obradoiro juga diumenge al migdia a Madrid i, el Breogan, ja haurà jugat el seu partit a Granada (dissabte a les 18 h), un dels altres equips que estan per sota el conjunt gironí.

“És molt important, ho sabem i tenim ganes de sortir de la ratxa negativa” diu Juani Marcos, que assenyala protegir la pintura i evitar els contraatacs com la prioritat a corregir. “Hauríem d’esperar algun altre resultat però nosaltres volem guanyar el màxim de partits i, tant de bo, si ja estem salvats aquest cap de setmana seria una gran fita, un luxe” hi afegeix el base argentí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)