ACB

La Penya perd el control als últims 15 minuts (97-79)

Els verd-i-negres, amb la baixa de Feliz, es desinflen als últims 15 minuts

La Penya, sense Andrés Feliz amb fasciïtis plantar, ha perdut a la pista del Gran Canària on ha pagat un mal final del tercer quart on els canaris han agafat 12 punts de renda aprofitant el desencert verd-i-negre (97-79).

El matx ha arrencat amb un monòleg de l’exverd-i-negre John Shurna que ha anotat 14 punts de forma consecutiva (17-13). El Joventut ha estat capaç de capgirar el marcador gràcies a l’encert de Ruzic en el triple (3/3). Al descans els de Dani Miret dominaven per la mínima 43-44 tot i la lesió al turmell de Tyler Cook que no ha pogut jugar més. El gran Canària tenia la baixa de Slaughter que estava per motius personals als Estats Units. Al tercer quart Pau Ribas ha començat amb bones sensacions i la Penya ha agafat un màxim avantatge (48-54). Els canaris han reaccionat de la mà de Brussino, amb 8 punts seguits (63-58). La Penya ha perdut el control i els canaris han fet un pas definitiu (73-61). El darrer quart no hi ha hagut reacció, tot al contrari perquè el Gran Canària ha arribat a agafar 20 punts de renda (91-71). Evans, Andrews i Cook no han anotat cap cistella en joc. Ha debutat a l’ACB Pau Majoral.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)