Eurolliga

‘Sold out’: qui té més pressió?

Bàsquet. Eurolliga. No queda ni una entrada per al tercer assalt que el Barça juga contra l’Olympiacòs (20.30 h, Movistar) enmig de 15.000 aficionats

El Barça ja sap el que l’espera avui (20.30 h, Movistar) en el tercer assalt de la sèrie dels quarts a la pista de l’Olympiacòs –el quart és dijous a les 18.45 h també a Atenes–. Els blaugrana, totalment centrats en el que els espera, ja han girat full de la derrota a Andorra a l’ACB, on Grimau va dosificar els seus referents. El tècnic del Barça considera que, tot i haver perdut el factor pista, les possibilitats estan intactes: “Tenim les mateixes possibilitats que al principi; sabíem que seria una eliminatòria dura.” Tothom sap perfectament el que representa jugar a l’històric pavelló de la Pau i l’Amistat, segurament un nom que no defineix gaire bé el que s’hi troba quan s’hi juga. El cartell de no hi ha entrades (sold out) penja a les taquilles des de fa dies perquè saben que una victòria seria posar més pressió a la sèrie. Però qui té més pressió? El Barça perquè ha de guanyar tant sí com no un partit com a mínim, o els grecs pel fet de no poder fallar a Atenes? Segons Grimau, la clau per assaltar l’infern vermell és no permetre que els grecs tinguin el ritme del joc: “Els agrada jugar lent i hem d’intentar imposar el nostre joc.” Satoransky diu que l’equip està preparat: “Mentalment sabem el que hem de fer per no fallar.”

LA PRÈVIA

Tenim les mateixes possibilitats que al principi; sabíem que seria una eliminatòria dura
Roger Grimau

Papanicolau reapareix avui

L’exblaugrana es va perdre els dos primers partits de la sèrie per culpa d’un virus però ja està recuperat. Ahir el tècnic Georgios Bartzokas va confirmar que, tot i que no estarà al cent per cent, estarà a disposició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)