NBA

Els Nuggets eliminen els Lakers amb una cistella de Murray a tres segons del final (108-106)

Una cistella en suspensió de Jamal Murray a tres segons del final (108-106) ha catapultat els Denver Nuggets, els vigents campions, a la segona eliminatòria de la Conferència Oest del play-off de l’NBA per un global de 4-1 i n’ha deixat fora els Lakers a pesar de l’obstinació del seu líder LeBron James: 30 punts i 11 assistències. Murray ja havia sentenciat el segon partit amb un darrer tir i ha estat decisiu en la sèrie. En el duel a la pintura, el serbi Nikola Jokic ha fet 20 punts, amb 18 rebots i 9 assistències pels Nuggets –fregant el triple doble– i Anthony Davis ha anotat 17 punts i ha capturat 15 rebots pes Lakers. Els Nuggets jugaran contra els Minessota Timberwolwes, que van destrossar els Suns (4-0).

Els Celtics, per la seva banda, han encarrilat l’eliminatòria contra els Heat amb el seu tercer triomf per 88-102 (3-1) amb 38 punts de Derrick White. Jason Tatum hi ha contribuït amb 20 punts, 11 rebots i 5 assistències. El millor dels de Miami, que han notat a faltar de nou la seva estrella Jimmy Butler, lesionat, ha estat Bam Adebayo, que ha signat 25 punts i 17 rebots.

Una altra eliminatòria que s’ha acabat avui és la que els Thunder han resolt contra els Pelicans per 4-0, amb un darrer triomf per 89-97. Pels d’Oklahoma, que esperen rival en la semifinal de la Conferència Oest, han lluït Jalen Williams (24 punts) i Shai Gilgeous-Alexander, també amb 24 i 10 rebots.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.