NBA

Els Celtics ja són a semifinals de conferència

Els Mavs de Doncic (35 punts) apallissen els Clippers a Los Angeles (93-123) i situen el 3-2

Els Celtics estan davant d’un dels cursos on sembla que tenen més opcions de ser campions. Els de Boston han apallissat els Heat (118-48) i han eliminat els de Miami (4-1) sense contemplacions. Jaylen Brown i Derrick White (25 punts cadascun) han liderat els verds que s’ha permès el luxe de donar minuts a no habituals com Sam Hauser (17 punts amb 5/8 triples en 20 minuts de joc. Els Celtics esperen rival a la semifinal de la conferència est on jugaran contra els Cavs o contra els Magic. De moment dominen la sèrie els de Cleveland (3-2). Qui ha fet una exhibició han estat els Mavs a Los Angeles on han infringit un correctiu als Clippers (93-123) i poden sentenciar el seu rival a Dallas en el sisè partit de la sèrie. Luka Doncic ha acabat amb 35 punts, 7 rebots i 10 assistències. Kyrie Irving ha acabat amb 14 punts i 6/14 tirs de camp. Els Thunder esperen el guanyador de l’eliminatòria després de solucionar la seva sèrie per la via ràpida (4-0) contra els Pelicans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció