ACB

Katsikaris: “No hem acabat”

“Cada partit és una final i en tenim tres per fer-ho el millor possible. Vull veure l’esperit competitiu que ha demostrat l’equip les últimes setmanes encara que no guanyéssim. Si podem guanyar els tres partits anirem a guanyar-los. No hem acabat i a més no estem salvats matemàticament. Veig l’equip preparat per competir i a més és el moment de posar-hi el focus perquè vull veure la mateixa cara que tenim quan juguem a Fontajau jugant a fora” diu Fotis Katsikaris en la prèvia del Baskonia - Girona d’aquest diumenge (17 h), en el salt inicial del qual l’equip que entrena estarà salvat matemàticament si perden l’Obradoiro a casa aquest dissabte amb l’Andorra, el Granada a la pista del Madrid diumenge al migdia o fins i tot el Breogán a Lugo contra el Tenerife a la mateixa hora que ells.

“Ens hem preparat per jugar un partit dur a Vitòria. El Baskonia té moltes armes i encara que el defensis bé trobaran a manera de fer punts i el primer que hem de fer és, des del nostre atac, controlar la nostra defensa. Hem de prendre bones decisions, tenir nu bon equilibri i per descomptat necessitarem encert: no podem tenir opcions amb uns números baixos, serà gairebé impossible” diu el preparador grec, que disposa de tota la plantilla menys Kenny Chery i que destaca les capacitats del conjunt vitorià, que lluita per entrar al play-off: “Son l’equip més productiu al contraatac i en transició. Ho hem de controlar des de l’atac i també fer-ho el millor possible amb Howard que és un dels millors anotadors que hi ha a Europa. Hem de fer un partit sòlid, amb confiança i molta concentració.”

“L’equip s’està entrenament molt bé, estem gairebé salvats i no és que estiguem més relaxats però sí que estem millor que fa una setmana que no sabíem què passaria” afirma Maxi Fjellerup, que s refereix a la possibilitat de classificar-se per anar a Europa el curs que ve: “Hem de guanyar els tres propers partits i ens ha de servir de motivació i donar el millor en els tres.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció