NBA

Els TWolves encenen totes les alarmes a Denver (0-2)

Els Knicks s’avancen a la sèrie contra els Pacers gràcies a un Brunson brutal (43 punts)

Karl Anthony-Towns (27 punts i 12 rebots) i Anthony Edwards (27 punts i 7 assistències) han encès totes les alarmes a la pista dels vigents campions els Nuggets. Els TWolves, tot i la baixa de Gobert, han tornat a guanyar a Denver i situen el 0-2 a l’eliminatòria de la semifinal de la Conferència Oest. Jokic ha estat lluny dels seu nivell amb 5/13 tirs de camp, 16 punts, 16 rebots i 8 assistències i Jamal Murray ha estat nefast (3/18 tirs). Això ha deixat sense arguments uns Nuggets que han tingut en Aaron Gordon el seu millor jugador (20 punts). Ara la sèrie es trasllada a Minnesota on jugaran els dos pròxims partits. L’eliminatòria és al millor de set partits. En l’altra eliminatòria de semifinal de la Conferència Est els Knicks han doblegat als Pacers en el primer assalt (121-117) amb un nom propi: Jalen Brunson. El base dels de New York s’ha enfilat fins els 43 punts sent determinant però també ben secundat per Josh Hart (24 punts, 13 rebots i 8 assistències) i Donte DiVincenzo (25 punts amb 5/9 triples). El segon partit serà també al Madison square Garden. Pels Pacers mal partit de Haliburton (6 punts) mentre el més destacat ha estat Myles Turner (23 punts).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció