ACB

Katsikaris: “Tant de bo tinguéssim més partits”

Ike Iroegbu i Yves Pons es perden l’últim partit a fora de casa del Girona

“Buscar les nostres opcions de guanyar perquè per a nosaltres no ha canviat res en el nostre dia a dia, la mentalitat i la manera en què estem treballant i preparant els partits. Veig l’equip molt endollat i tant de bo tinguéssim un mes més, més partits. Perquè no hem perdut la il·lusió per entrenar-nos, preparar els partits i afrontar-los” diu Fotis Katsikaris abans de l’últim desplaçament de la temporada per al Girona, que juga demà a la nit a Gran Canària (21.30 h). “Tenim un partit complicat, per descomptat,a fora de casa i en una pista on els només hi han perdut dos partits, contra el Barça i el Tenerife. És un equip molt fort quan juga a casa i nosaltres i anem amb problemes” destaca el tècnic, que no pot disposar ni d’Ike Iroegbu ni d’Yves Pons. El base per un problema al peu que li ha impedit entrenar-se aquesta setmana.

Katsikaris recorda que va arribar a l’equip en una situació crítica i que la prioritat era salvar la categoria, un objectiu que s’assolia de manera matemàtica diumenge abans del partit amb el Baskònia, amb la victòria sobre el qual es posava fi a una ratxa d’11 partits seguits perdent a fora. “Soc molt positiu per continuar i seguir amb el què hem fet aquests mesos però n’hem de parlar amb el club” posa en context el preparador, que qüestionat sobre jugar a Europa el curs que ve, recorda que sempre diu que el següent partit és el més important i que aquesta ha estat la seva primera experiència en un equip que lluitava per no baixar. “Era molt complicat, amb un equip que ha patit canvis i lesions i que no tenia experiència a l’ACB. Menys en Quino els altres no en tenien i ho havíem de gestionar” posa en valor, satisfet per com l’equip se n’ha sortit i ha pogut canviar la seva mentalitat per ser més competitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció