EBA

El Sol Gironès perd contra el Rivas a la pròrroga (74-69)

Derrota a la pròrroga del Sol Gironès Bisbal Bàsquet en el primer partit de la fase d’ascens a LEB Plata, que els del Baix Empordà disputen a Llíria amb 8 equips que lluiten per 3 de les 6 places en joc. El 16-0 entre el final del primer quart i l’inici del segon (27-14 a 7:58 per la mitja part) no enfonsava els bisbalencs, que enfilaven el camí dels vestidors amb empat a 33 gràcies al triple de Torrent. L’efectivitat des de 6,75 m (10/36 final) permetria els de Carles Rofes mantenir-se a remolc del conjunt madrileny i Solé, màxim anotador del partit (23 punts) empatava a 63 a 1:05

Espinosa (63-66) i Solé (65-69) donaven els primers avantatges als bisbalencs des de l’11-14 però el triple de Bilovaru (21 punts) a 40 segons després d’un ofensiu llarg i l’antiesportiva de Torrent quan el Sol Gironès havia fallat la seva possessió deixaven el 74-69 al marcador. Els del Baix Empordà juguen aquest divendres (19.15 h) contra els amfitrions, que van superar per 69-57 l’Eurogaza cordovès.