ACB

La Penya s’acomiada de l’afició amb un festival al primer temps (96-88)

Els verd-i-negres ja guanyaven de 32 punts abans del descans (54-22)

La Penya ha tancat la temporada a Badalona amb un festival inesperat contra el Tenerife (96-88) a qui ha infringit un correctiu a la primera part a qui ha arribat a guanyar de 32 punts (54-22). Dani Miret es manté intacta al Palau Olímpic. A la mitja partEl matx ha arrencat amb una Penya llançada, amb molt ritme, ofegant a Guy mentre Huertas s’ha descentrat i li han xiulat una tècnica. La baixa per lesió de Shermadini també ha fet que Tomic pogués jugar amb comoditat i anés ampliant la diferència progressivament fins els 32 punts (54-22) amb 11/17 tirs de dos i 7/9 triples. Els de Txus Vidorreta però han fet un parcial de 0-11 per tancar el primer temps (54-33). Al tercer quart els canaris han fet una sèrie de 6/10 triples i han reduit encara més la diferència (74-62). Però el lideratge de Feliz ha acabat de rematar la feina. El dominicà ha estat substituit a 3 minuts pel final amb el Palau Olímpic i amb crits demanant a Feliz que no marxi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció