ACB

El Barça perd contra l’Unicaja (91-92) i el tercer lloc ha d’esperar

Els blaugrana han tingut l’últim atac i han perdut la pilota

El Barça no ha pogut assegurar la tercera posició de la fase regular de l’ACB a una jornada del final al perdre per la mínima a casa contra l’Unicaja per 91-92. Els blaugrana han disposat de l’últim atac per guanyar però han perdut la pilota. El partit ha estat molt anivellat i al final ha estat el conjunt malagueny, que és segon i encara lluita pel lideratge, el que s’ha emportat el triomf.

Els blaugrana han fet un gran inici de partit i després d’un parcial de 12-0 s’ha situat amb un clar 15-2. Parker ha estat molt encertat i ha anotat 13 punts en els primers minuts. El Barça ha dominat i ha aturat els intents de reacció del conjunt malagueny i ha arribat al final del primer quart amb un 27-20. En el segon període el conjunt blaugrana ha tingut problemes en atac, ja que l’Unicaja ha continuat amb la seva millora en el joc. Un parcial de 0-9 ha igualat el partit (38-38) i poc desprès els malaguenys s’han posat per primer cop per davant en el marcador (40-42). El Barça ha reaccionat i ha arribat al descans amb un 47-44 al seu favor.

El Barça s’ha mantingut per davant en el tercer quart, però en cap moment s’ha pogut distanciar de l’Unicaja que sempre ha estat entre tres i cinc punts per sota. En els darrers minuts del període el conjunt malagueny ha aprofitat les errades sota cistella dels blaugrana i s’ha posat per davant amb un 66-67 al final del tercer quart. En els darrers deu minuts s’ha mantingut la intensa lluita amb l’Unicaja ampliant el seu avantatge a quatre punts i el Barça donant la volt al marcador i manant de quatre. La igualtat s’ha mantingut fins al final i amb el 91-92 els blaugrana han tingut 8.4 segons per fer un atac i guanyar, però Parker ha perdut la pilota.