ACB

Les ‘rotacions’ del Barça

Bàsquet. Willy va quedar fora de la convocatòria a Bilbao després de dir: “No hem aprofitat el talent de l’equip”, en ser eliminats a Europa

Willy Hernangómez va explicar després de l’eliminació contra l’Olympiacòs una de les raons de la derrota que semblava un missatge entre línies: “Hi ha hagut moments que no hem tingut frescor en atac. Crec que som un equip amb molt talent i no ho l’hem sabut aprofitar; crec que s’ha d’analitzar però no hem aprofitat el talent que té aquesta plantilla”, deia a RAC1. El madrileny considera que podria tenir més minuts –en va jugar 12 tot i que Vesely no va estar bé– i segurament té raó que hauria pogut jugar més. Però comentaris així no ajuden. Potser per casualitat Willy va quedar fora de la convocatòria contra el Bilbao i, a més, va viatjar amb l’equip. Les rotacions de Grimau també van afectar un dels jugadors (Kalinic) que estava entre els 12 però no va jugar i que ha baixat el seu rendiment mentre espera proposta de renovació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.