ACB

Andrés Feliz, en el cinc ideal de la temporada a l’ACB

Al jugador de la Penya l’acompanyen en el quintet Campazzo (Real Madrid), Howard (Baskonia), Osetkowski (Unicaja) i Shermadini (Lenovo Tenerife)

Un cop acabada la lliga regular de l’ACB ha arribat el torn de conèixer quin ha sigut el millor cinc ideal de la temporada, premi en el qual s’ha inclòs el base de la penya Andrés Feliz, que figura en el millor cinc de l’ACB acompanyat de Facundo Campazzo (Real Madrid), Marcus Howard (Baskonia), Dylan Osetkowski (Unicaja) i Gio Shermadini (Lenovo Tenerife).

Feliz, que ja va deixar molt bones sensacions la temporada passada, ha acabat d’explotar aquest any, amb una mitjana de 15 punts, 4,3 rebots, 4,3 assistències i 16,9 de valoració per partit.

En el segon millor cinc de la lliga, hi ha el jugador del Baxi Manresa Brancou Badio, a més de Marcelinho Huertas (Lenovo Tenerife), Jean Montero (MoraBanc Andorra), Nico Brussino (Dreamland Gran Canaria) i Chima Moneke (Baskonia).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)