Lliga femenina

Laia Flores, al Casademont

La base torna a Saragossa i disputarà l’Eurolliga

Laia Flores (1,72 m, 1996) jugarà al Casademont la temporada que ve, un cop desvinculada del Gernika, amb qui ha acreditat 7,4 punts, 3,8 rebots i 8,3 de valoració en gairebé 24 minuts de mitjana. La base torna a Saragossa, on va jugar debutar a la Lliga Femenina el 2018/19 amb el Casablanca, per completar la rotació de base amb Mariona Ortiz. Flores també disputarà de nou l’Eurolliga, després de fer-ho dos anys amb l’Spar Girona.

El fitxatge de Laia Flores va ser el més destacat d’aquest dijous, quan l’Avenida obria l’aixeta amb la continuïtat de Sílvia Domínguez (1,66 m, 1987) i la incorporació del seu relleu, Iyana Martín(1,72 m 2006), que signa el seu primer contracte professional després de tancar la seva etapa al Segle XXI (LF2) i ser la MVP del mundial sub-19. Aina Ayuso (1,75 m, 1999) complirà una segona temporada al Jairis i qui també va renovar ahir van ser els tècnics Cristina Cantero (Celta) i Antonio Pernas (Ensino). Rosó Buch i Laura Méndez, en canvi, no segueixen al Gernika i l’Estudiantes, respectivament; com Nacho Martínez a la banqueta de l’Avenida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)