ACB

El Baxi Manresa és escombrat i l’Unicaja l’elimina (63-86)

Els andalusos han trencat el matx en el tercer quart on han agafat 20 punts de renda

El Baxi Manresa ha posat el punt i final a la seva aventura a l’ACB amb una derrota al segon assalt contra l’Unicaja (63-86) que l’ha escombrat i queda eliminat sense poder donar una última alegria a l’afició tot i una temprada impecable (2-0). Pedro Martínez ha marxat amb crits del Nou Congost demanant-li que es quedi.

Els manresans han començat dominant aprofitant l’agressiva defensa manresana que ha marxat al final de primer quart amb la màxima renda gràcies a un triple de pista a pista al darrer segon de Travante Williams (28-20). Però al segon període el Baxi ha començat a errar penalitzat sobretot amb el mal percentatge des de la llarga distància (3/16). L’Unicaja ha començat a retallar fins a posar-se per davant amb un triple de Kalinoski (31-32). Els malaguenys han clavat dos triples més abans del descans per situar el 36-40. La sortida del tercer quart va marcar totalment el partit perquè els malaguenys van fer primer un parcial de 2-9 obligant el temps mort de Pedro Martínez (38-51). La diferència ha continuat creixent progressivament fins als 22 punts només arrencar el darrer període (47-69) que va deixar el matx sentenciat. El darrer quart va ser d’impotència de voler i no poder sobretot penalitzats per un percentatge en triple que va arribar a ser de 4/30.