ACB

Agafar aire abans del clàssic

Bàsquet. ACB. El Barça (20.30 h) vol passar de fase per la via ràpida per tenir temps per preparar la semifinal contra el Madrid, que té la ‘final four’

El Barça vol sentenciar avui per la via ràpida contra el Tenerife els quarts (20.30 h, Movistar Deportes) perquè tindria una setmana per descansar i preparar la semifinal contra un Madrid que demà i diumenge juga la final four de l’Eurolliga. Els blancs tindran poc marge de recuperació guanyin o no el títol europeu a Berlín. En el cas que els de Grimau no guanyessin avui, tindrien l’última oportunitat en el tercer i definitiu partit, que es jugaria al Palau diumenge vinent (12.30 h). El Tenerife, però, vol apel·lar a l’orgull de jugar al Santiago Martín amb la seva gent per intentar compensar les baixes, sobretot la de Shermadini, que condiciona totalment. Però és que en el primer assalt no va jugar tampoc Doornekamp i Fitipaldo va tenir una indisposició. La clau és atacar tant Huertas com Guy, els seus dos grans motors, perquè no juguin còmodes en atac. Els dos perills no poden aguantar físicament un ritme alt de partit si el Barça accelera i intensifica el matx. Grimau només deixarà fora de la convocatòria un jugador perquè Nnaji està lesionat.

Huertas renova amb 41

A punt de fer els 41 anys -dissabte-, el base brasiler va signar ahir la seva continuïtat en la plantilla. El tècnic del Barça Roger Grimau va parlar ahir de frenar els dos principals perills canaris: “Té molts punts a les mans. De vegades defensa molt bé i fica punts, però hem d’intentar que els tirs que fiqui, en especial a l’inici del partit, siguin de molt mèrit, que no siguin en situacions en què ens despistem o el deixem sol”, va subratllar. Grimau va explicar que aquesta serà una tasca “de tot l’equip”.

LA PRÈVIA

Guy? Hem de fer que els tirs que fiqui siguin de molt mèrit, no perquè ens despistem i el deixem sol
Roger Grimau

El València força el desempat

L’UCAM Múrcia va desaprofitar una ocasió històrica d’eliminar en els quarts el València (72-83), a qui havia superat a la Fonteta de Sant Lluís, i va forçar l’empat (1-1) en guanyar a domicili. El desempat es disputarà a València dissabte (20.45 h) en el tercer i definitiu partit de quarts. Jovic (13 punts, 9 assistències i 24 de valoració), clau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)