ACB

El Barça elimina el Tenerife i hi haurà clàssic a semifinals (92-97)

Els blaugrana han sabut jugar un final d’infart on els canaris els ha pesat la pressió

El Barça ha sabut patir per doblegar en un final d’infart (92-97) un Tenerife que tenia contra les cordes als blaugrana tot i les baixes de Shermadini, Doornekamp i Jaime Fernández. Els de Grimau passen per la via ràpida (2-0) i jugaran a partir de dimecres vinent la semifinal contra el Madrid amb el factor pista pels blancs al millor de cinc enfrontaments.

El matx ha arrencat amb un Barça espectacular en el tir exterior amb 3 triples consecutius (2-9). La ratxa s’ha mantingut al primer període amb un 5/11 triples i Laprovittola imparable (7 punts). Però abans del final dels 10 primers quarts el Tenerife s’ha enganxat amb l’entrada de Fitipaldo. Al segon quart els de Grimau han anat a remolc arribant a perdre de set punts (41-34) però el despertar de Parker ho ha deixat tot obert al descans ben secundat per Satoransky (46-44). Guy, l’estrella del primer partit, ha arribat al descans amb 0/3 tirs de camp. Al tercer quart s’ha mantingut la igualtat fins el 61-60 quan primer Satoransky i després Laprovittola han anotat dos triples (61-66). Però ha aparegut Marcelinho Huertas, qui dissabte fa 41 anys, per capgirar el resultat amb un 2+1 i un triple (78-76). En aquesta fase hi ha hagut màxima igualtat (80-80) fins un triple de Salin, que ha fet de Guy en el seu millor partit del curs, i una esmaixada increïble d’Abromaitis després d’una assistència d’esquena de Fran Guerra (87-82). Al Tenerife però li ha pesat la pressió i ha aparegut el talent de Laprovittola i de Parker amb un 2+1 cadascun d’ells per tornar a posar-se per davant (89-90). Sastre, a assistència de Huertas, l’ha tornat a anotar de tres (92-90) però Satoransky li ha retornat (92-93). I en un final farcit de nervis els blaugrana han estat més sòlids amb un Satoransky impressionant i decisiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)