WNBA

Les Sun es resisteixen a perdre

20 punts de Kahleah Copper i de Diana Taurasi per a les Phoenix Mercury

Les Connecticut Sun son l’únic equip que encara no ha perdut en aquesta edició de la WNBA, que lideren amb 4-0 després de guanyar a casa les Minnesota Lynx per 83-82. Napheesa Collier, autora de 31 punts per a les visitants, havia empatat a 72 a manca d’11 segons i Tiffany Mitchell no podia evitar la pròrroga a l’últim segon. Tampoc tenia sort Kayla McBride, que fallava el tir de la victòria de les Lynx després que DeWanna Bonner (20 punts) hagués fet el 82-83 a 7 segons des de la línia de tir lliure.

Les New York Liberty, en canvi, encaixen la primera derrota, en el cinquè partit i a casa contra les Chicago Sky (2-1 de balanç); amb 19 punts de Sabrina Ionescu i 18 de Breanna Stewart per a les locals i 21 de Marina Mabrey per a les visitants, que comptaven amb els 13 de Michaela Onyenwere i de Angel Reese i 12 de Dana Evans.

En l’altre partit de la nit, 83-80 de les Phoenix Mercury (3-1) contra les Washington Mystics (0-5), amb 20 punts de Kahleah Copper i de Diana Taurasi per a les d’Arizona; que enllacen tres triomfs seguits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)