LEB Or

L’ICG Força Lleida venç a Alacant i jugarà la final a quatre d’ascens a l’ACB (58-73)

L’ICG Força Lleida ha derrotat avui l’Alacant a domicili per 58-73 en el tercer partit de la sèrie que s’ha endut per un global de 3-0 i ha segellat l’accés a la final a quatre de la LEB Or, en la qual buscarà l’única plaça d’ascens a L’ACB. El conjunt de Gerard Encuentra ha fet tota una declaració d’intencions amb un primer quart pletòric (10-26) i ha arribat al descans amb un marge prou ampli (28-42). En la segona part ha sabut mantenir l’avantatge amb el triangle anotador format per Lobo (18), Krutwig (15) i Kuath (12). L’altre equip que ja té segellat el passaport de la fase final és el San Pablo Burgos, que avui ha derrotat el Valladolid per 75-91 i també ha tancat per 3-0 la sèrie de quarts de final.