Més bàsquet

ACB

PRETEMPORADA

Segon matx, segon triomf

En els que van ser els primers minuts en la pretemporada de Roman Montañez i sense Cusworth per dolors als turmells que ara per ara no tenen una causa concreta –el tècnic Ponsarnau es va emportar els joves Pierre Oriola i Sergi Clotet–, l'Assignia Manresa va sumar el segon triomf en la pretemporada en el segon partit que jugava –el primer va ser el 59-63 contra la Penya–. Abans d'afrontar les semifinals de la Lliga Catalana aquest dissabte al Palau contra el Regal Barça, els manresans van superar el Menorca de Paco Olmos, conjunt que fins ahir comptava la seva pretemporada per victòries: 58-66 contra el Múrcia i 73-81 davant de l'Alacant.

La primera meitat va ser molt igualada, amb tots dos equips sent intensos al darrere i amb un Manresa incòmode i amb problemes per anotar des de l'exterior. Després del descans, però, l'Assignia va mantenir el nivell al darrere, i això combinat amb una ratxa d'encert en els tres últims minuts del tercer quart li va donar, a la fi, el triomf, perquè els 8 punts que va agafar aleshores (50-42) va mantenir-los fins al final. A destacar el treball d'Alzamora, aportant punts sota el cèrcol i minimitzant els problemes de faltes de Lewis i Majstorovic.

ASSIGNIA MANRESA
65
MENORCA
56
ASSIGNIA:
San Miguel (10), Grimau (7), Clotet, Montañez (5), Llorca (4), Majstorovic (10), Alzamora (13), Gladir (2), López (7), Lewis (7), Fernández i Oriola.
MENORCA:
Huertas (7), Ciorciari, Otegui (8), Servera, Sánchez (3), Limonad (14), Torres (7), Cuthbert (5) i Radenovic (12).
PARCIALS:
18-20, 17-15 (35-35); 15-7 (50-42) i 15-14 (65-56)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)