Més bàsquet

BÀSQUET / LLIGA FEMENINA

PRETEMPORADA

El Girona debuta amb victòria contra el Sóller en el torneig d'Eivissa

El rival d'avui serà el Rivas (18.30 h), equip d'Eurolliga

Joan Carles Díez
ENTRENADOR DEL GIRONA FC
«Estic molt satisfet de l'actitud i el treball de tot el grup. Això ens ha de servir de molt de cara a la preparació del que ens podrem trobar al llarg de la temporada»
«Sobre el treball que han fet les exteriors vull remarcar que tothom ha sumat molt, i totes han col·laborat en la feina. Em quedo molt satisfet i orgullós»

Primer partit del Girona contra un equip de Lliga Femenina i primera victòria. Malgrat jugar sense Hamchétou –al mundial– ni Crystal Kelly, que encara ha d'arribar, l'equip de Joan Carles Díez va imposar-se a un Sóller que va jugar amb tota la plantilla, i amb quatre jugadores que ja formaven part del cinc inicial la temporada passada.

El triomf de l'equip no s'explica sense el treball de les jugadores petites, que a causa de les faltes de Reis i Bahí –les úniques pivots pures que s'han desplaçat amb l'equip–, tres ja en el segon quart, van haver de multiplicar-se –Carbó, per exemple, va jugar força minuts de quatre–. La sortida de l'equip va ser molt bona (8-2), però entre Murphy i Vega l'equip illenc en tenia prou per evitar que el Girona s'escapés –21-17 amb tots els punts del Sóller d'elles dues–. A partir d'aquí, i ja sense Reis i Bahí per culpa de les tres faltes, una zona 2-3 va ser el punt de partida de l'equip de Díez, que va resistir a un tercer quart en què només va anotar dos triples i sis tirs lliures. En el darrer, i després d'un triple de Bahí (48-50), els desajustaments que es provocaven en la defensa del Sóller jugant amb cinc jugadores petites va acabar donant el triomf al Girona.


Tot i no disposar d'Hamchétou i Kelly, l'equip va imposar-se gràcies al treball de la línia exterior

GIRONA FC
60
SÓLLER
57
GIRONA FC:
Antoja (10), Reis (4), Carbó (10), Bahí (11) i Warburton (16) –cinc inicial–; Ortiz (4), Ribas (2), Bou (3) i Sinyol. 3 triples (Antoja, Bou i Bahí).
SÓLLER:
Comfort (4), Ocete (3), Ferrari (5), Murphy (14) i Vega (21) –cinc inicial–; Villaescusa (5), Miteva (5), Rodríguez, Irante, Bogdanova, Zanoguera i España. 2 triples (Ferrari i Villaescusa)
PARCIALS:
16-12, 14-12 (30-24); 12-21 (42-45) i 18-12 (60-57)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)