Més bàsquet

BÀSQUET / LEB PLATA

Torna el Barça B

Després d'anys de vinculacions, el Barça ha tornat a recuperar un filial que ha posat en mans de Borja Comenge un tècnic molt jove i prestigiat com a ajudant de Pesic i Pedro Martínez i com a primer entrenador els dos últims anys a Girona. Serà un equip de formació –amb només un veterà, Chema Marcos– i, per tant, se'n pot esperar el millor i el pitjor alhora. Més o menys la mateixa expectativa genera el Prat Joventut, el vinculat de la Penya, també amb un tècnic nou (Carles Duran) però en aquest cas amb un grupet d'experimentats (Comas, Llorens o Bravo) capaços d'ajudar a posar ordre quan calgui. L'ADT, com el CBT, també ha vist reduït el pressupost, però això no li ha impedit contractar l'entrenador Mateo Rubio (Hospitalet), un base resolutiu (Marco) i dos extracomunitaris amb cert prestigi (Cage i Stribling), tot i que el seu objectiu no seran, sobre el paper, les posicions de privilegi.

El més ben dotat és, sobre el paper, l'Andorra. Arriba Francesc Solana a la direcció tècnica, Joan Peñarroya a la banqueta i una plantilla àmplia i experimentada per intentar l'ascens a LEB Or per la via esportiva. Amb les dificultats que ha tingut la FEB per confeccionar la categoria –pròrrogues i més pròrrogues per als tràmits administratius i avals per acabar baixant de 21 equips en dos grups a 15 equips en un de sol– també podria ser que aquest curs fos l'últim de la LEB Plata.

LA JORNADA

ADT - Santurtzi
20.30 h
CB Prat - Mallorca
18.15 h (demà)
Tíjola - Corunya
18.30 h (demà)
Plasencia - Guadalajara
18.30 h (demà)
Illescas - Barça B
19.30 h (demà)
Andorra - Oviedo
17.00 h (dg.)
Clavijo - Lan Mobel ISB
19.00 h (dg.)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)